Optimalizace gastronomických podniků - interní audity
PROGRAM Rest.Start / systém na znovunastartování Vašeho gastro businessu - ,,Nenecháme Vás v tom´´
Trápí Vás vysoké náklady ?
Utíkají Vám někde finanční prostředky ?
Máte vhodné gastro zařízení k výrobě pokrmu ?
Jste si jisti, zda Vaší zaměstnanci odvádí skutečně kvalitní práci pro Vás ?
Je potřeba optimalizovat personální náklady?
Dodávají Vám vaši dodavatelé kvalitní zboží za rozumné ceny ?
Máte dobře sestavený Jídelní lístek, který Vám přináší zisk ?
Máte HACCP ?
NA TYTO A DALŠÍ OTÁZKY, VÁM POMŮŽEME NAJÍT ODPOVĚDI
Váš provoz nastavíme na profesionální příčku. K jednotlivým provozům přistupujeme individuáně dle dlouholetých zkušeností v horeca segmentu.
Co Vám audit přinese ?
-
Úsporu nákladu
-
Zvýšení zisku
-
Méně starostí
-
Motivaci zaměstnanců
- Optimalizaci personálních nákladů
-
Hladší chod provozu
-
Nastavení firemních pravidel
Jak audit probíhá ?
1.Fáze
Zjištění problému - vícenásobná návštěva podniku v utajení "Mystery"
Marketingový průzkum
Analýza podniku
Definice problému
2.Fáze
Konzultace s majitelem
Konzultace s personálem
Návrhové opatření
3.Fáze
Odstranění problému
Snížení nákladů
4.Fáze
Tvorba nového jídelního lístku včetně kalkulací a foto.
Zaškolení proškolení kuchařů.
Vyjednaní lepších dodavatelů a cen.
Proškolení v HACCP.
Proškolení kuchařů v přípravě pokrmů a další dle přání klienta.
Pokud Vás zajímá více informací nebo zvažujete využít našich služeb, prosím kontaktujte nás.
Nechte si vypracovat nezávaznou cenovou nabídku /do 24hod/.
30%SLEVA PRO UZAVŘENÉ PODNIKY
Kontaktujte nás: business@cateringportal.cz
nebo na tel: +420 770 690 069
Tým Cateringportal.cz